donderdag 8 mei 2014

 
Ik vind het altijd leuk de kindjes te badderen. Ik zet Hayley dan onder de douche en Hayden in het kleine badje naast haar. Zo kan ik ze tegelijk wassen. O wat hebben ze dan een lol! Ik kan daar van genieten. Behalve het aankleden dan, dat is altijd weer zo'n gedoe. Maar goed dat is een ander verhaal.

Het fijne aan wassen is, dat de kinderen daarna zo lekker fris ruiken. Deze week testte Hayden en ik de waslotion van Nûby, geschikt voor het wassen van de haren en het lichaam.

Over de waslotion van Nûby:

Nûby™ Citroganix ™ waslotion voor lichaam en haar werd samengesteld onder dermatologisch toezicht en is bedoeld voor een zacht badje. Dit schuim dat geen traantjes veroorzaakt kan gebruikt worden voor baby’s lichaam en haar; het maakt schoon, beschermt en verzacht de geïrriteerde huid. De toevoeging van Citroganix aan de formule zorgt ervoor dat dit wasschuim 99,999% van de bacteriën doodt en zo baby’s huidje beschermt.

De lotion is geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Het hydrateert en beschermt de jonge huid. Wat natuurlijk erg belangrijk is voor die kleintjes. Alle ingrediënten zijn volledig natuurlijk en de lotion prikt niet in de ogen.

Ik vind de lotion meer een mousse, want hij schuimt ontzettend goed. Zodra je het pompje indrukt, ruik je de geur van citrus. Als je dol bent op natuurlijke producten voor je kleintje dan is deze waslotion zeker een aanrader. Zoals vele producten zit hier geen zoete of chemisch samengestelde geur aan. Wat je ruikt en gebruikt is puur natuur.

Om je kindje te wassen heb je maar een kleine hoeveelheid nodig en dus kun je lang genoeg doen met fles van 250 ml. Je kunt de lotion gebruiken in bad, maar ook gewoon onder de douche.

De waslotion kost €6,99 en is verkrijgbaar online, onder andere bij Het Rietje.

Vind Nûby op Facebook en Pinterest.

1 opmerking:

  1. Ik kreeg vandaag een pakketje binnen van ze, dit had ik gewonnen. En wat ruikt het lekker zeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!